Karriere i Flügger

Parat til en farverig karriere i Flügger?

Når du arbejder for Flügger, er du med til at sætte kulør på rigtig mange menneskers projekter og skabe glæde over fornyelse og farver, om det er i byrummet eller hjemme i privaten. For os handler det ikke kun om maling og malingprodukter, det handler om at give professionelle råd om og levere præcis den løsning der gør, at vores kunder får succes med deres projekter og ideer.

Du vil også mærke, at Flügger er en virksomhed med dybe rødder. Men det betyder ikke, at vi er groet fast. Når du arbejder for os, har du kolleger, der har været en del af Flügger i mange år, og du vil tilsvarende møde en del, der har kort historik i Flügger. Cirka halvdelen af vores medarbejdere har været her i under fem år, hvorimod cirka 15% har mere end 15 år på CV’et som Flügger medarbejdere.

Du vil få et stort internt netværk bestående af cirka 1.600 kolleger. Dine kolleger vil arbejde i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Kina og Island, så der er rig mulighed for at gøre god brug af hinanden på tværs af funktioner og landegrænser.

Vil du være del af en farverig virksomhed, der bringer kulør på tilværelsen både i det private og i det offentlige rum? Så klik videre til vores karriereportal, og få et overblik over ledige stillinger – eller opret en jobagent, så du løbende bliver orienteret om jobmuligheder i Flügger.

Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger. 


Se ledige stillinger i Flügger

Relevante links

1

At arbejde i Flügger


Klik her
2

Historien om Flügger


Klik her