At arbejde i Flügger

Flügger er en jordnær og uformel arbejdsplads, hvor ambitionerne er høje – både i forhold til vores produkter, men også i forhold til det, vi hver især bringer til bordet som medarbejdere.

Det er vigtigt for os, at du som medarbejder kontinuerligt udvikler dig og det, du kan. Vores medarbejdere udgør kernen i Flügger og er afgørende for vores succes. Vi forventer derfor, at du er i stand til ikke kun at spotte muligheder, men også at handle på dem. Og her er dit eksterne netværk ligeså vigtigt at bringe i spil som det interne. Ja, vi har bestemt høje forventninger, men vi stoler på, at du kan indfri dem og tager ansvar, for når du vokser, så vokser Flügger.

Når vi ansætter, er det dine kompetencer vi vurderer – ikke din religion, nationalitet eller køn. Dog vil vi gerne sikre, at vi har et mangfoldigt øvrigt ledelseslag, og det vil sige, at vi tilstræber, at intet køn er repræsenteret med mindre end 40% i ledelsesniveauet under bestyrelsen og direktionen.

Politik for mangfoldighed

Flügger ønsker at ansætte og fastholde de mest motiverende, kvalificerede og effektive medarbejdere med de rigtige kompetencer, fordi vi mener, at det er dem, som bidrager lønsomt til virksomheden.

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Andre personlige forhold som alder, køn, etnicitet, nationalitet, religion, seksualitet og handicap betragter vi som irrelevante, når vi vurderer, om en given kandidat er egnet. Dog bestræber Flügger sig på at være en mangfoldig virksomhed.

Relevante links

1

Karriere i Flügger


Klik her
2

Værdier


Klik her
3

Karriereportal


Klik her