Brands

Flügger er ikke blot ét, men mange brands:


Flügger logo


Flügger brandet er koncernens største. Det omfattende produkt program inkluderer bygningsmaling, træbeskyttelse, spartelmasse, lim, klæber, vægbeklædning, slibematerialer, pensler, værktøj og rengøringsprodukter. Sortimentet er baseret på mange års håndværksmæssig erfaring. Flügger producerer selv alle væsentlige varer, og produkterne fungerer allerbedst, når de anvendes sammen med andre Flügger produkter.

Besøg vores omfattende produktunivers på www.flugger.dk

Unicell Nordic

Unicell Nordic er en salgsenhed, som leverer kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til et bredt kundesegment, som omfatter malermestre, farvehandlere, varehuse og dagligvareforretninger.

Sortimentet inkluderer maling, maleværktøj, tapet, slib og rengøring. Foruden en række skæddersyede private label produkter sælger Unicell Nordic varemærkerne Yunik, Stiwex, og Fiona.

Unicell Nordic er leverandør til vores farvehandlerkæde PP professional paint, som har specialiceret sig i et smalt og skarpt sortiment til malermestre.

Ud over de nævnte brands, som alle produceres af Flügger, sælger Unicell Nordic en række handelsvarer, som er udvalgt af Unicell Nordics fagfolk - baseret på omfattende kendskab til markedet.


Yunik-logo

Yunik tilbyder et komplet sortiment af maling og spartel til alle typer underlag til indendørs og udendørs brug. 

Besøg www.yunik-maling.dk

Stiwex-logo
Stiwex fremstiller maleværktøj og rengøringsredskaber. Sortimentet er især stærkt inden for pensler, ruller, børster, spartler og tapetværktøj.

Pp-logo

PP professional paint A/S er en dansk kæde med 8 grossistcentre, som siden 1981 har forhandlet et smalt og skarpt sortiment til den professionelle og prisbevidste maler.

Besøg www.pp-professionalpaint.dk


Detale CPH logo

I maj 2019 blev DETALE CPH en del af Flügger, og den populære indfarvede spartel forhandles nu i Flügger butikker i både Danmark, Sverige og Norge. DETALE CPH har eksisteret siden 2014 og har været på en spændende rejse siden da. Produkterne findes i flere strukturer og i op til 37 farver.

Besøg www.detalecph.com