Ny svanemærket vådrumsserie sænker arbejdstiden med 33 %

Flügger har som den første malingproducent netop lanceret et komplet Svanemærket vådrumssystem. H₂O-systemet er ikke bare mere miljøvenligt, men reducerer også arbejdstiden markant. Lanceringen kommer måneden efter Flügger også var først med en maling med det fælles nordiske Astma-Allergimærke.

Tid er penge, særligt for den professionelle maler, hvor tørretider, nem påføring og flere andre parametre spiller ind på et projekts lønsomhed. Samtidig øges kravene fra byggeprojekter på tværs af Norden, både når det kommer til mærkninger og dokumentation af for eksempel CO2-aftryk.

Derfor er det til gavn for både miljø og malermestre, at Flügger nu har lanceret den komplette vådrumsserie H₂O. Med Flüggers Dekso H₂O vådrumsmaling er det nemt for den professionelle og private maler at vælge miljømærket og tidsbesparende maling, primer, klæber og spartel.

”H₂O-vådrumssystemet er optimeret til en tidsbesparende behandlingsproces, så du kan færdiggøre et vådrum væsentlig hurtigere end tidligere, men med samme høje Flügger-kvalitet. Det skyldes primært, at tørretiden mellem de forskellige lag er forkortet, så du ikke skal vente så længe med at påføre næste lag. I praksis reduceres behandlingstiden fra 6 til 4 dage eller med 33 %.”, siger Mikkel Boelskifte, landechef for Flügger Group i Danmark.

H₂O-serien er Svanemærket, og lander på en plads i markedet, hvor der er stor efterspørgsel, og for Flügger er det vigtigt, at levere det, som malermestrene og deres ansatte efterspørger.

”Vi er meget glade for at kunne lancere en samlet, svanemærket vådrumsserie. H₂O-serien er endnu et produkt, som gør det nemt for malere på tværs af Norden at vælge ekstremt effektive og miljømærkede produkter, hvor hele dokumentationen er på plads.”, siger Mikkel Boelskifte.

Flüggers Dekso H₂O har en halvmat og smudsafvisende overflade, og så er den vandresistent. Vægmalingen til vådrum kan tones i alle farver og har en høj dækkeevne. Den halvmatte overflade giver en diskret glans og imponerende dækkeevne. Den er ideel til lokaler med høje krav til både form og funktion, da den modstår fugt, hyppigt snavs og daglig brugsslitage. Samtidig er den at rengøre med vand, børste eller klud samt rengøringsmidler uden slibemiddel.

Flüggers Dekso H₂O vådrumsmaling kommer bare måneden efter at Flügger lancerede Dekso AÏR, der er verdens første maling med det fælles nordiske astma- og allergimærke, og derudover også har de tre mest kendte og anerkendte mærkninger: Svanemærket, M1 og EU-blomsten.