Flügger og medarbejdere donerer 284.532 kroner til Danmarks Indsamling

I seks dage har medarbejdere og medlemmer af ledelsen i Flügger trådt i pedalerne i den gode sags tjeneste – mere end 500 kilometer er blevet tilbagelagt i Flügger Danmarks Stafetten. Cykelstafetten sluttede ved det store indsamlingsshow i Vejle Musikteater lørdag den 1. februar, hvor CEO Jimmi Mortensen stolt kunne overrække Flüggers bidrag på i alt 284.532 kroner.

Det var en regnfuld vinteraften, da Jimmi Mortensen og resten af feltet i Flügger Danmarks Stafetten, ankom til Danmarks Indsamlingens store liveshow i Vejle Musikteater lørdag den 1 februar. Her kunne Jimmi Mortensen overrække en malerspand påtrykt tallet 284.532 – svarende til den samlede donation fra Flügger på 250.000 kroner, og 34.532 kroner indsamlet af Flüggers medarbejdere i Danmark, til at hjælpe børn på flugt.

Ved ankomsten til Vejle Musikteater blev Jimmi Mortensen interviewet af DR’s vært Mark Stokholm, der spurgte til, hvorfor Flügger har valgt at give sig i kast med arbejdet som hovedsponsor på Flügger Danmarks Stafetten. Til det svarede han:

”Det er en utrolig vigtig sag at støtte op om. 35 millioner børn er på flugt – mere end seks gange så mange, som vi er indbyggere i Danmark. Det er en sag, der betyder meget, og som vi rigtig gerne vil bakke op om”.

Om Flügger Danmarks Stafetten

Flügger var hovedsponsor på Flügger Danmarks Stafetten 2020, der var Danmarks Indsamlings eksklusive cykelevent, med et begrænset antal pladser på hver etape. Betaling for deltagelse er gået ubeskåret til Danmarks Indsamling.

Flügger Danmarks Stafetten var fordelt på 6 etaper, der gik gennem nogle af de smukkeste og mest udfordrende steder i Danmark.

Om Danmarks Indsamling

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå nogle af FN’s verdensmål. Danmarks Indsamling 2020 samler ind til børn på flugt, som skal have hjælp undervejs på flugten, og når de er nået frem. Danmarks Indsamling hjælper børn, som har mulighed for at vende hjem til deres familie eller oprindelsesland.

Læs mere om Flüggers engagement i Flügger Danmarks Stafetten her.