Farvestrålende partnerskab skal sprede positivt budskab

”Når vi vælger en kommerciel samarbejdspartner, er det fordi vi ved, at vores værdier spejler sig i deres, og at de kan og vil hjælpe os med at dele dem med resten af samfundet”, sådan lyder det fra Copenhagen Pride, der har forlænget samarbejdet med Flügger som main partner for årets Pride-arrangement.

Når Copenhagen Pride afholder årets event, fyldes København med feststemte mennesker, der fejrer mangfoldighed, respekt og livet. Gadebilledet fyldes med musik, dans, flotte kostumer og ikke mindst en symfoni af alverdens farver. Farver, som kan have vidt forskellig betydning og værdi for hver deltager. Malingkoncernen Flügger deltager igen i år som en af i alt fire såkaldte main partners, der gennem sit farverige bidrag deltager i festlighederne, og er med til at sprede Pridens budskaber til hele landet.

–  Flügger har altid været en virksomhed med fødderne på jorden og højt til loftet. I Copenhagen Pride har vi fundet en partner, som bygger bro til vores mangfoldighedspolitik. Det er friheden til at være den man er, at respektere hinanden, at værdsætte forskelle og farverighed. Det er en vigtig mission generelt, og det er også vigtigt i vores dagligdag, hvor vi driver forretning og samarbejder med meget forskellige mennesker, fortæller CEO i Flügger, Sune Schnack.

En mulighed for at nå ud til endnu flere

For Copenhagen Pride repræsenterer hver enkelt kommerciel samarbejdspartner langt mere end blot en økonomisk indsprøjtning, men også en gylden mulighed for at nå ud til et langt større publikum og skabe opmærksomhed året rundt. Det fortæller sekretariatschef for Copenhagen Pride, Steve Taylor.

– Helt grundlæggende er vores kommercielle partnerskaber med til at gøre hele arrangementet muligt og gratis for alle, der har lyst til at deltage. Men mindst lige så vigtigt er det, at vores partnere og deres kunder er med til at mainstreame og udbrede vores sag om LGBTI+ ligestilling, når partnerne deler budskabet i deres butikker og på sociale medier, siger Steve Taylor.

Hos Flügger glæder man sig til at udbrede mangfoldighedsbudskabet på kædens sociale medier samt i Flüggers 146 butikker i Danmark.

I Pride-ugen er det LGBTI+ miljøet, der skal have stemmen, pladsen og rummet til rådighed. Vi støtter missionen og den livsglæde, det er for alle at fejre forskellighed med farver. Det gør vi ved sponsoratet, samarbejde med andre brands og ikke mindst inviterer vi medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder med, siger Sune Schnack.

Spektakulært åbningshow, der skaber kuntsværk til donation

Højdepunktet i Pride-ugen er altid Paraden til sidst på ugen. I år har Flügger sammen med MATE skabt endnu et højdepunkt med åbningsshowet den 13. august. Med et helt særligt danseshow og historiefortællinger sparkes festlighederne i gang med et brag af farver. Hovedpersonerne i showet er danserne Yaqub Abdirahman og Bax, som på hver deres måde vil skildre deres fortællinger om friheden til at udtrykke identitet gennem henholdsvis transgender community og subkulturen Ballroom. Showet materialiserer sig i farverige kunstværker og en MATE.bike, der doneres til publikum eller udvalgte udstillere, som vil fortsætte med at formidle budkabet.

Dette års Copenhagen Pride foregår i hovedstaden i perioden 13. til. 21 august 2022. Interesserede kan se det fulde program for Pride-ugen på www.copenhagenpride.dk.

CEO i Flügger, Sune Schnack