Flügger får ny administrerende direktør

Jimmi Mortensen, som har stået i spidsen for Flügger group A/S siden 2016, forlader posten for at tiltræde en stilling uden for koncernen. Sune Schnack, majoritetsaktionær og nuværende næstformand i bestyrelsen, tiltræder stillingen som administrerende direktør pr. 1. april 2021.

Jimmi Mortensen har efter godt fem år i Flügger-koncernen valgt at tiltræde en stilling uden for koncernen pr. 1. april 2021. Sune Schnack, næstformand i bestyrelsen og en del af koncernens ledelsesteam, tiltræder stillingen som administrerende direktør pr. 1. april 2021. Jimmi Mortensen indtræder på en ekstraordinær generalforsamling som næstformand i bestyrelsen i Flügger pr. 1. april 2021, hvor han overtager næstformandsposten efter Sune Schnack. 

Bestyrelsesformand i Flügger, Michael Mortensen, udtaler:
“Flügger har med Jimmi Mortensen i spidsen gennemgået en markant transformation, og koncernen står i dag langt mere effektiv og strømlinet. Sammen med ledelse og medarbejdere er Jimmi lykkedes med at løfte koncernens finansielle resultater til et historisk højdepunkt, og Flügger står i dag med en bæredygtig vækststrategi på både kort og længere sigt. Jeg vil gerne takke Jimmi for dette og for at have fungeret som ledelsesmæssig sparringspartner for Sune Schnack, så Sune har fået opbygget de ledelsesmæssige kompetencer, der er nødvendige. Jimmi tiltræder posten som næstformand i bestyrelsen pr. 1. april 2021, og det glæder mig, at vi kan fortsætte det gode samarbejde og udviklingen af Flügger.”

Jimmi Mortensen uddyber sin beslutning om at forlade Flügger:
”De seneste år har ikke blot været en ufattelig spændende rejse for Flügger, det har i ligeså høj grad været en rejse for mig både professionelt og personligt. Det har været både udfordrende og berigende, men frem for alt har det været lærerigt. Jeg er ydmyg og taknemmelig for den tillid, bestyrelsen, medarbejderne, kunderne og aktionærerne har vist mig, og netop det, at vi som team vedholdent har trukket i samme retning har gjort, at Flügger i dag står et helt andet sted end for blot et par år siden. Flügger er en fantastisk virksomhed med en særlig DNA, dybe rødder og et stort potentiale for yderligere vækst og udvikling. Det glæder mig, at bestyrelsen vil videreføre den igangværende strategi, og jeg ser frem til at være en del af den fortsatte rejse.”

Sune Schnack tiltræder som administrerende direktør pr. 1. april 2021

Den kommende administrerende direktør, Sune Schnack, varetager frem til 1. april 2021 posten som næstformand i bestyrelsen. Sune Schnack blev i 2017 en del af Flügger efter tre år hos Rambøll Management Consulting, hvor han sluttede som seniorkonsulent.

Bestyrelsesformand Michael Mortensen udtaler:
”Bestyrelsen, og jeg selv personligt, ser frem til at fortsætte Flüggers rejse med Sune som administrerende direktør. Sune har i løbet af de seneste år opbygget de kompetencer, der er brug for i denne stilling. Han har et indgående kendskab til den nuværende vækststrategi, koncernens DNA og den øvrige ledelsesgruppe. Frem for alt har han den indstilling, der skal til for at videreføre strategien og videreudvikle Flügger, og han er parat til at tage det næste skridt i sin karriere. Som enhver ung leder vil Sune naturligvis stå overfor en stejl læringskurve, men i kraft af hans kvalifikationer og tidligere præstationer i og uden for Flügger tror bestyrelsen på, at Sune både kan og vil lykkes med opgaven. Vi ser derfor frem til at fortsætte den igangværende strategi med fokus på yderligere opkøb og bæredygtig vækst sammen med Sune.”

Sune Schnack om sin kommende rolle:
”Jeg er stolt, glad og samtidig bevidst om mit kommende ansvar som administrerende direktør. Det glæder mig, at Jimmi indtræder i bestyrelsen, og jeg ser frem til at kunne fortsætte vores samarbejde. Jeg føler, at jeg står et godt sted i forhold til at kunne udfylde rollen, ikke mindst i lyset af samarbejdet med koncernens professionelle bestyrelse og kompetente ledelsesgruppe. Sammen med Jimmi og den øvrige ledelse vil jeg bruge det næste halve år på at forberede mig bedst muligt til min kommende rolle.”

Fakta om Sune Schnack

Alder: 30 år
Uddannelse: Cand.merc i finansiering og regnskab fra CBS, København.
Karriere og ledelseshverv:
2020: Næstformand bestyrelsen i Flügger
2020: Head of Assortment i Flügger
2017 -: Ansvarlig for datterselskaberne PP professional paint og Detale CPH
2015-2017: Rambøll Management Consulting

Relation til Flügger: Ejer sammen med Ulf Schnack 45 pct. af aktierne og 80 pct. af stemmerne i Flügger group A/S.

Kontakt

Al henvendelse vedrørende ovenstående bedes rettet til bestyrelsesformand Michael Mortensen på: +45 40 60 57 99 eller på mail: mm@casabolig.dk