Konkurrencemyndighederne har godkendt Flügger group A/S’ køb af aktiemajoriteten i malingkoncernen Eskaro Group AB

Den 24. november 2020 meddelte Flügger, at koncernen havde indgået en aftale om køb af 70% af aktierne i den internationale malingkoncern Eskaro, som har seks fabrikker og salgsenheder i Ukraine, Rusland, Belarus, Estland, Letland og Finland. Selskabet beskæftiger godt 1.100 medarbejdere og omsætter for cirka 420 mio. DKK årligt. Handelen var betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse i flere lande.

De endelige godkendelser fra konkurrencemyndighederne er nu modtaget. Købet gennemføres endeligt den 14. maj 2021, hvorefter Eskaro vil være del af Flügger group A/S. Købet vil ikke have indflydelse på det netop afsluttede regnskabsår 2020/21, men vil indgå fuldt ud i det kommende regnskabsår, der løber fra 1. maj 2021 til 30. april 2022.

”Vi er rigtig glade for, at den sidste godkendelse nu er i hus, og at købet af aktiemajoriteten i Eskaro dermed kan blive en realitet. Vi ser frem at kunne fortsætte vores vækstrejse med Eskaro som en del af Flügger group, og sidst men ikke mindst glæder vi os over at byde de godt 1.100 medarbejdere hos Eskaro velkommen i Flügger group,” siger Sune Schnack, CEO i Flügger group A/S.