Malgodt.dk bliver en del af Flügger group A/S

Flügger køber den danske virksomhed Malgodt.dk

Flügger har de seneste par år føjet både DETALE CPH, Unicell og senest Eskaro til koncernen, og nu udvider Flügger porteføljen med den danske virksomhed Malgodt.dk.

Malgodt.dk blev etableret i 2011 og har siden da haft stor succes med deres digitale platform, hvorfra de sælger et bredt udvalg af varemærker inden for maling, træbeskyttelse, tapet og tilbehør til private forbrugere.

Malgodt.dk servicerer primært sine kunder via online-salg, men har i tillæg til dette to fysiske butikker i henholdsvis København og Aarhus.

“I Flügger er digitalisering, og herunder online-handel, et af vores seks strategiske hovedområder. Med tilføjelsen af Malgodt.dk bliver vi Nordens førende indenfor salg og distribution af maling online. Malgodt.dk har valgt at tilslutte sig Flügger, da vi er enige om og deler en tro på den digitale strategi i kombination med Flüggers unikke position igennem hele værdikæden. Malgodt.dk og teamet bag bliver en vigtig del af Flüggers digitale fundament og den fremtidige rejse, som vi forventer at investere betydeligt i”, siger CEO Sune Schnack.

I Malgodt.dk udtrykker direktør Kresten Kjær Larsen glæde over at blive en del af Flügger:

“I Malgodt.dk glæder vi os til som eget brand at blive en del af en koncern, der kan tilføje en fantastisk know how og som står stærkt på både det danske og internationale marked. Sammen kommer vi til at stå stærkt i kraft af vores digitale styrke kombineret med Flüggers digitale ambitioner.”

Efter opkøbet fortsætter Malgodt.dk som selvstændig virksomhed og brand i Flügger, og købet ventes ikke at påvirke de finansielle forventninger til 2021/22.