Annika Jacobsen - Ny Chief People Officer i Flügger A/S pr. 1. december 2017

Flügger A/S har ansat Annika Jacobsen, 41, der tiltræder som Chief People Officer i Flügger den 1. december 2017. Annika kommer fra en stilling som Vice President HR Development i DSB. 

Annika har mere end 14 års erfaring indenfor HR, de seneste tre år som Vice President, HR Development, i DSB. Forud for dette har Annika været tre år hos advokatfirmaet Horten, hvor hun blandt andet opbyggede HR-funktionen. I tillæg har hun otte års erfaring fra PA Consulting Group, hvorfra hun som teamleder for management-konsulenter har tilegnet sig stærke kompetencer inden for design og udvikling af HR-funktioner, strategisk projektledelse, LEAN-programmer indenfor organisationsudvikling, IT-forandringsledelse og større transformationsprogrammer. 

I Flügger kommer Annika til at spille en central rolle i den igangværende transition, hvor fokus blandt andet er på at optimere de eksisterende processer internt i virksomheden. 

Om sin tiltrædelse hos Flügger A/S som Chief People Officer, siger Annika Jacobsen: ”Flügger er en stærk virksomhed med stolte traditioner, som står overfor en spændende rejse de kommende år. Jeg ser frem til at blive en del af et stærkt team og understøtte hele organisationen.” 

Annika er uddannet erhvervspsykolog fra Roskilde Universitet i 2003. Hun bor sammen med sin mand, datter og bonusdatter i Allerød. 

Annika Jacobsen tiltræder hos Flügger A/S den 1. december 2017, hvor hun vil indgå i virksomhedens ledelsesteam. Hun afløser CPO Thomas Thorsøe, der stoppede i Flügger i midten af november efter syv år i stillingen. 

Annika Jacobsen, ny CPO i Flügger A/S