Keld Sørensen ny finansdirektør i Flügger A/S

Flügger A/S har ansat Keld Sørensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President og CFO i COWI, som ny finansdirektør.

Keld Sørensen har arbejdet hos COWI i 15 år og har i denne periode bidraget væsentligt til virksomhedens udvikling og transformation. ”Jeg er yderst tilfreds med, at vi kan byde så stærk en profil som Keld Sørensen velkommen i Flügger,” siger Peter Røpke, CEO i Flügger A/S. ”Kelds solide erfaring fra COWI, hvor han har været dybt involveret i og har skabt resultater gennem diverse finans- og IT-projekter, skal være med til at sikre, at Flügger står stærkt i forhold til at skabe fremtidig vækst. Flügger står netop overfor implementeringen af en ny strategi, og i den forbindelse ser jeg meget frem til at drage nytte af Kelds indsigt og erfaringer,” siger Peter Røpke. 

Keld Sørensen, 59, er cand. scient. pol fra Århus Universitet og har desuden en HD fra CBS Copenhagen samt diplom i Innovation and Development fra Scandinavian International Management Institute. Udover sine femten år hos COWI, har Keld Sørensen erfaring fra Lundbeck A/S, Unisys Nordic Group og Unisys Denmark, Danske Bank og er nuværende bestyrelsesmedlem i Brunata international A/S.

Keld Sørensen er ansat hos Flügger A/S fra den 1. september 2015, hvor han bliver del af virksomhedens ledelsesteam. Han afløser finansdirektør Peter Rosén, der har valgt at søge nye udfordringer og derfor stopper den 31. august efter fem år i stillingen.