Flügger styrker topledelsen med to nye profiler

Flügger A/S har ansat Keld Sørensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President og CFO i COWI, som ny finansdirektør samt Michael Hassø Larsen fra Nobia AB som ny Supply Chain direktør.

Med ansættelsen af Keld Sørensen og Michael Hassø Larsen får Flügger to stærke profiler, der bliver nøglepersoner i forhold til at få løst de udfordringer, Flügger har været ramt af siden implementeringen af nyt it-system. 

Keld Sørensen har arbejdet hos COWI i 15 år og har i denne periode bidraget væsentligt til virksomhedens udvikling og transformation. ”Jeg er yderst tilfreds med, at vi kan byde så stærk en profil som Keld Sørensen velkommen i Flügger,” siger Peter Røpke, CEO i Flügger A/S. ”Kelds solide erfaring fra COWI, hvor han har været dybt involveret i og har skabt resultater gennem diverse finans- og IT-projekter, skal være med til at sikre, at Flügger står stærkt i forhold til at skabe fremtidig vækst. Flügger står netop overfor implementeringen af en ny strategi, og i den forbindelse ser jeg meget frem til at drage nytte af Kelds indsigt og erfaringer,” siger Peter Røpke. 

Keld Sørensen, 59, er cand. scient. pol fra Århus Universitet og har desuden en HD fra CBS Copenhagen samt diplom i Innovation and Development fra Scandinavian International Management Institute. Udover sine femten år hos COWI, har Keld Sørensen erfaring fra Lundbeck A/S, Unisys Nordic Group og Unisys Denmark, Danske Bank og er nuværende bestyrelsesmedlem i Brunata international A/S. 

Keld Sørensen er ansat hos Flügger A/S fra den 1. september 2015, hvor han bliver del af virksomhedens ledelsesteam. Han afløser CFO Peter Rosén, der har valgt at søge nye udfordringer og derfor stopper den 31. august efter fem år i stillingen.

Ny Supply Chain direktør

Flügger A/S vælger derudover at styrke sin Supply Chain med ansættelsen af Michael Hassø Larsen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President i Nobia AB’s Supply Chain Operations. Michael tiltræder stillingen så hurtigt som muligt, dog senest den 1. december 2015, og vil frem mod sin endelige ansættelse være involveret i videst mulige omfang i igangværende projekter, så der sikres så hurtig og effektiv indkøring som muligt. 

Michael Hassø Larsen, 44, har mere end 17 års erfaring indenfor Salg, Produktion og Supply Chain Operations, de seneste syv år som hhv. COO/Production Director og EVP i Central Supply Chain hos den europæiske udvikler, producent og sælger af køkkener, Nobia AB. 

”Jeg ser meget frem til at Michael indgår i vores ledelsesteam i Flügger,” siger CEO Peter Røpke. ”Med hans brede erfaring inden for Produktion og Supply Chain tror jeg på, at han har den helt rigtige profil til at håndtere og løse de udfordringer, vi står overfor i vores Supply Chain. 2014/15 har budt på store udfordringer i vores Supply Chain. Disse har især været i forbindelse med implementering af et nyt it-system, hvor vi har haft en utilfredsstillende leverancesikkerhed til vores kunder og butikker. Vi arbejder koncentreret på at få løst disse udfordringer så hurtigt som muligt, og her kommer vi til at stå stærkt med en profil som Michael Hassø Larsen,” siger CEO Peter Røpke. 

Michael Hassø Larsen afløser  tidligere Chief Supply Chain Officer Richard Alm.