Poul Erik Stockfleth bliver ny CFO for Flügger group A/S

Flügger får ny CFO fra den 1. januar 2019. Poul Erik Stockfleth afløser Keld Sørensen.

Flügger group A/S har ansat Poul Erik Stockfleth, der kommer fra en stilling som Vice President Group Finance i NKT A/S, som ny finansdirektør. 

Poul Erik Stockfleth tiltræder hos Flügger group A/S den 1.januar 2019, hvor han bliver del af virksomhedens ledelsesteam samt medlem af direktionen. 

Jimmi Mortensen, CEO i Flügger group A/S: 
- Jeg ser frem til at Poul Erik Stockfleth bliver del af direktionen i Flügger. Poul Erik har med sin brede erfaring indenfor både finans og IT-relaterede opgaver i NKT A/S samt Ernst & Young en yderst interessant profil, som vi tror på er den rette til at fortsætte den udvikling, der er godt gang i Flügger, og som vi accelererede i forbindelse med lanceringen af vores strategi i efteråret 2017. 

Carl Trock, Bestyrelsesformand i Flügger group A/S: 
- Bestyrelsen er meget tilfreds med, at der allerede er en højt kvalificeret afløser klar til stillingen, og vi ser frem til samarbejdet med Poul Erik Stockfleth.

Om Poul Erik Stockfleth: 

Poul Erik Stockfleth, 43, har en uddannelsesmæssig baggrund som M.Sc. indenfor Business Economics and Auditing fra Copenhagen Business School. 

Udover de seneste seks år at have arbejdet som Vice President Group Finance hos NKT A/S har Poul Erik Stockfleth mangeårig erfaring fra revisionsaktieselskabet Ernst & Young, hvor han har arbejdet i 14 år, bl.a. som Executive Director og statsautoriseret revisor. 

Poul Erik Stockfleth, ny CFO i Flügger group A/S