Flügger introducerer 80 langtidsholdbare farver

Flügger præsenterer nu et helt nyt farvekort ’Flügger 80’ målrettet den professionelle maler. Farverne er Flüggers bud på 80 kvalitetsfarver, som ikke går af mode og kan bruges inde og ude i alt lys. Farverne er udviklet på Flüggers danske laboratorium og farvekortet passer lige i malerens baglomme. En af de 80 helt nye farver er en ren hvid: ’Flügger White’ forventes at blive malermestrenes foretrukne farve.

Farvekortets 80 nye farver rækker langt ind i fremtiden og giver kunderne ro i maven, når de vælger farver til for eksempel stuen, sommerhuset, plankeværket eller træfacaden.

Farvekortet er et salgsargument – som passer lige ned i lommen

Flügger 80 er særligt målrettet den professionelle maler: Farverne kan bruges både ude og inde og de ændrer sig kun minimalt i forskelligt lys. Så maleren behøver kun at tage ét farvekort med sig ud til sine kunder.

Det er fx nyttigt, når man som maler kommer ud til privatkunder. Her består opgaven ofte i at pifte hjemmet op med nye farver – og så kommer Flügger 80 til sin ret: Hvert farvevalg er baseret på en dyb forståelse for kundens behov og ønsker:

”Farverne er udviklet, så de fungerer både ude og inde. Samtidig vil farverne se næsten ens ud i lyset fra en glødepære, et lysstofrør eller sollys. Farverne er udviklet i dagslys, men den skal ikke afvige, hvis du ser på samme væg med glødelamper eller lysstofrør,” siger Anita Florisson, som er farvetekniker i Flügger og har udviklet farverne.

Farverne giver kunderne ro i maven

Det særlige ved ’Flügger 80’ er ikke kun at farverne kan holde længe, men også måden, de er udvalgt på.

Farverne er nedtonede, Nordiske og meget behagelige for øjet. ’Flügger 80’ er derfor en ekstra tryghed til den danske virksomheds kunder:

”Flügger har over 40.000 farver, og vi kan altid lave dem alle. Men med det nye farvekort har vi gjort det nemmere for kunderne at træffe et valg. Det skal være nemmere vælge farver til boligen, som også holder i længden. For selvom vi oplever farver på forskellige måder som årstiden og tiderne ændrer sig, beholder langt de fleste af os jo farverne i vores hjem i mange år,” siger Flüggers farveekspert, Fie Hetting.

Som en del af det nye farvekort kommer Flügger også med en original, ren hvid. Den hedder Flügger White har ikke en gullig eller grålig undertone. Den er lavet til specifikt at fungere med de 79 andre farver, men kan selvfølgelig også matches med alle andre farver.

 

Fakta om farvekortet ”Flügger 80”

Alle farverne er udviklet i Rødovre på Flüggers laboratorium i samarbejde med Flüggers designafdeling. Malingen produceres i Kolding, hvorfra den eksporteres til store dele af verden.

De 80 farver:

  • Er helt nyudviklede særligt til ’Flügger 80’
  • Har en høj dækkeevne
  • Fungerer både ude og inde
  • Ændrer sig minimalt i forskellige lyskilder.

Flügger forventer, at farverne holder i mange år fremover.

Samlet set er farvekortet ideelt som et værktøj for den professionelle maler, som kan bruge farvekortet i sin rådgivning og trygt kan henvise til de 80 farver.