Flügger uddeler millionstøtte til Foreningsnorge

På to år har Flügger Andelen uddelt næsten 1 million norske kroner i støtte til foreninger og idrætshold i hele Norge.

Tekst: Chera Westman/ifi.no

I starten af januar begyndte Steffen Eide, der er konceptansvarlig for fordelsprogrammet Flügger Andelen i Flügger Norge, det fantastisk givende arbejde med at uddele penge til foreninger, idrætshold og klubber over hele Norge. I løbet af januar skal der gives over 540.000 norske kroner til forskellige velgørende formål, som kædens kunder har valgt at støtte med en andel af købesummen, når de køber varer til privat ombygning og renovering.

– Vi er stolte over at kunne gøre en forskel for idrætshold og foreninger. Den feedback, vi får, er meget positiv. Vi har allerede fået at vide, at midlerne vil gå til at hjælpe alt fra hjemløse firbenede, til mennesker i nød. Når et skoleorkester kan købe nye instrumenter, eller når børn fra familier, som ikke har råd, alligevel kan være med på fodboldholdet, har vi nået vores mål, fortæller han. 

Flügger Andelen er et program for idrætsklubber, foreninger og frivillige organisationer, hvor medlemmerne får gode rabatter i Flüggers butikker. Klubber og medlemmer, der registrerer deres indkøb på klubbernes medlemskonto, får 20 procent rabat på hyldeprisen i den lokale Flügger farve-butik. I starten af det efterfølgende år får klubben udbetalt fem procent af det samlede køb som støtte. 

I løbet af to år har Flügger Andelen uddelt næsten 1 million norske kroner i støtte til fodboldklubber, skoleorkestre, Røde Kors-afdelinger, lokale husflidsforeninger osv.

Flügger Andelen har over 600 medlemmer i dag, og Rolf Gjölberg, Country Manager i Flügger Norge, fortæller, at antallet stiger uge for uge. 

- Ude i butikkerne arbejdes der aktivt på at få flere til at bidrage til Flügger Andelen konceptet. Vores mål er at nå op på 1.000 medlemmer i løbet af 2020. Som virksomhed ønsker vi at bidrage til samfundet, og Flügger Andelen er en god mulighed for at give noget tilbage til foreninger, som har stor betydning for lokalsamfundene i Norge, siger Rolf Gjölberg.

På TrustPilot – en internetplatform, hvor man kan give virksomheder anmeldelser, så forbrugerne kan træffe gode valg – strømmer det ind med positiv feedback fra idrætshold og foreninger, der er tilknyttet Flügger Andelen: 

– God service, hjælp og information om produkter, som vi har brug for til Arbeidsstova! Win-win for os og medlemmernes familier med Flügger Andelen, skriver Gaupås Håndverksted.

– Tak for det gode arbejde, I gør, med at støtte foreningen. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i 2020, skriver Kristiansands Turnforening.