Flügger kåret som ”Årets Nytænkere”

Flügger färg i Sverige har vundet prisen for ’Årets Nytænkere’ ved den årlige Franny Galan, som arrangeres af interesseforeningen Svensk Franchise.

Prisuddelingen afholdtes på Grand Hotel i Stockholm den 25. marts, og i løbet af aftenen blev franchise-konceptet hyldet med uddeling af priser i syv forskellige kategorier. 

Flügger var nomineret blandt tre andre virksomheder i kategorien ’Årets Nytænkere’.

Prisen  blev præsenteret og overrakt af revisionsfirmaet PwC, og de udtaler om Flügger:
”I er blevet nomineret til ’Årets Nytænkere’, fordi I er lykkes ret godt med, at udvikle virksomheden digitalt. Specielt mærkes det tydeligt i kommunikationen Flügger har med kunderne. Der hersker ingen tvivl om, at jeres fokus er kundeoplevelsen og enkeltheden i denne. F.eks. den digitale support man oplever lige fra behovet opstår, til det faktiske køb sker.”

Juryens vurdering:

”Vinderen er lykkes med at give kunden adgang til rådgivning og information, både i butik og den digitale platform, og hele vejen til den enkelte kundes bolig. I en tid, hvor forbrugeren bliver mere og mere informeret, har I udvist en stor forståelse for den digitale kunderejse og skabt en komplet kunde- og købsoplevelse. Vi vil hylde en nytænker med fornemmelse for farver og former, som skiller sig ud blandt sine konkurrenter. Prisen for ‘Årets Nytænkere 2017’ går til Flügger färg.”

Læs mere om selve Franny Galan.