Flügger Danmark Stafetten udskydes

Danmarks Indsamlings store cykelevent, Flügger Danmarks Stafetten, udskydes.

Corona situationen og forlængelsen af restriktionerne gør, at stafetten ikke vil kunne gennemføres på forsvarlig vis, og en udskydelse er derfor uundgåelig.

Jimmi Mortensen, CEO i Flügger: ”Vi havde set frem til igen i år at sætte os tilrette i cykelsadlerne for Danmarks Indsamlingen, og herigennem være med til at skabe fokus på årets tema, coronakrisens børn. Det sætter corona ironisk nok en stopper for her og nu. Cykeltur eller ej, så er det primære formål med Danmarks Indsamling stadig intakt, og vi er glade for at fortsætte vores engagement og samarbejde.”

Ole Egeblad, Arrangør: ”Det er super ærgerligt, men den eneste rigtige beslutning. Vi ser alle frem til, at vi igen kan cykle sammen til fordel for verdens svageste og er naturligvis klar når vi forhåbentlig kan mødes senere på året.”

Mulle Juul Korsholm, Danmarks Indsamling: ”Flügger Danmarks Stafetten er en glimrende måde, at komme rundt i landet og fortælle om den gode sag. I år havde vi stor interesse fra flere af vores største donorer, så det er selvfølgeligt ærgerligt, at det ikke kan lade sig gøre. Men vi er uanset taknemmelige for støtten og for Flüggers fortsatte engagement i Danmarks Indsamling.”

Danmarks Indsamling og Flügger håber i stedet at kunne indbyde alle kvalificerede virksomheder til at deltage i en cykelevent senere på året, hvis corona situationen tillader det.