Flügger udvikler vægfarvekollektion i samarbejde med Eilersen

Eilersen fejrer 125 års jubilæum i 2020, og for at understrege fejringen har Flügger i samarbejde med Eilersen udviklet tre nye vægfarver, der komplementerer Eilersens møbeldesign på fornemste vis.

Både Flügger og Eilersen er familieejede virksomheder, der har eksisteret i mange år. Fælles for begge virksomheder er ønsket om at levere produkter af høj kvalitet. For Eilersen var det derfor et oplagt valg at kontakte Flügger, da virksomheden i 2014 ønskede at få udviklet egen vægfarve-palette.

”Det er vigtigt for os at vores branding er ens uanset om du møder Eilersen på en messe, i vores showroom eller på tryk. Vi gør ikke noget halvt, og derfor gav det god mening for os ikke kun at have flotte møbler til skue men at udvide med vægfarver i tråd med Eilersens design dna. Vi er meget glade for samarbejdet med Flügger, og glæder os over at både privatkunden såvel som vores forhandlere kan få samme udseende som de møder hos os”, fortæller Nils Juul Eilersen.

”Flügger valgte i 2014 at indgå et samarbejde med Eilersen, da vi har en fælles forståelse for, at det at skabe en harmonisk helhed i et hjem i ligeså høj grad handler om rammerne som om selve møblerne. De farver, vi har skabt i samarbejde med Eilersen, er udviklet og nøje udvalgt til at skabe det perfekte match mellem møbeldesign og vægfarve, så begge dele fremhæves på bedst mulig vis”, supplerer Ulla Matthiesen, Head of Communication, Flügger group A/S.

De tre nye vægfarver Bordeaux, Rome og Oviedo blev lanceret på Eilersens stand på årets Stockholm Furniture Fair. Farverne er fundet med inspiration i historicismen, der strækker sig fra perioden 1850-1900, for at understrege fejringen af N. Eilersen A/S 125-års jubilæum i 2020.

”Eilersen er tæt på deres produktion og værdikæde, og det samme er vi i Flügger. Det gør, at vi er i stand til at teste nye løsninger hurtigt og, som Eilersen, er vi ikke bange for at afprøve nye retninger. Vi deler desuden den samme passion for at skabe smukke løsninger. En farve er ikke bare en farve, og det handler om at gøre sig umage. Eilersen har stor indsigt i farver, og er i stand til at formidle tanker og ideer til vores farveudviklere, som herefter kommer med deres fortolkning af Eilersens ønsker og udtryk”, siger Ulla Matthiesen.

Udover de tre nye farver findes der otte eksisterende Eilersen-farver i udvalget hos Flügger.