Flügger sælger Fiona Walldesign til svenske Tapetterminalen

Flügger Group sælger Fiona Walldesign til det svenske tapetfirma Tapetterminalen. Salget styrker Flüggers fokus på sin kerneforretning, mens Tapetterminalen overtager et stærkt, nordisk brand. Flüggers kunder kan fortsat købe tapet fra Fiona i Flüggers butikker.

Ifølge Lucas Eichild, Senior Vice President for Corporate Development i Flügger, er aftalen god for både Flügger, Tapetterminalen og de mange trofaste kunder:

”Vores kunder kan stadig købe Fionas kvalitetstapet hos Flügger, mens vi kan styrke Flüggers fokus på kerneforretningen. Samtidig får Tapetterminalen adgang til et stærkt og traditionsrigt nordisk brand. Vi ser frem til et endnu tættere og frugtbart samarbejde fremover til gavn for vores kunder,” udtaler han.

Fiona overtages af ledende svensk distributør

Tapetterminalen, som er beliggende tæt på Flüggers svenske fabrikker og er en ledende distributør af tapeter i Sverige, overtager Flüggers nuværende tapetlager samt alle varemærkerettigheder til Fiona Walldesign. De vil også forsyne Flüggers butikker med Fiona-tapeter efter overdragelsen.

Tapetterminalen er allerede en vigtig leverandør af tapet til Flügger og fokuserer udelukkende på tapet og dets distribution, hvilket gør dem til en ideel partner.

Hos Tapetterminalen ser administrerende direktør, Claes Åke Gimmersta, frem til at aktivere Fiona Wallpaper:

"Vi er glade for at udvide vores forretning i Norden og få adgang til et så stærkt brand gennem opkøbet af Fiona Walldesign. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Flügger for at levere de bedste tapetløsninger til kunderne," siger Claes Åke Gimmersta, ejer og administrerende direktør for Tapetterminalen.

Salget påvirker ikke Flüggers finansielle forventninger til regnskabsåret 2022/23.