Flügger vil dække had med kærlighed

Vi kender dem alle sammen. Vi har alle set dem – de hadefulde ord i bybilledet. Ord der diskriminerer og undertrykker. Det er den klassiske variant af hate speech.

For nogle har det ingen betydning, mange ser det knap længere, men for rigtig mange mennesker er ordene og budskaberne sårende.

Med konceptet #FromFlüggerWithLove ønsker Flügger at synliggøre og sætte fokus på de hadbeskeder, vi bliver mødt med i byrummet.

Fra hadefuld grafitti til noget smukt, sjovt og farverigt

Konceptet #FromFlüggerWithLove går ud på, at alle inviteres til at ’anmelde’ hadgrafitti i det offentlige rum ved at tage et billede af det og lægge det på de sociale medier med hashtagget #FromFlüggerWithLove.

Herefter kontakter Flügger den lokale kommune og gør opmærksom på problemet. Hvis kommunen ønsker det, dækker Flügger den hadefulde grafitti med noget smukt, sjovt og farverigt.

Initiativet lanceres i forbindelse med WorldPride og Eurogames 2021.

”Med #FromFlüggerWithLove ønsker vi at vende had til kærlighed – og vi vil gøre det ved hjælp af vores kerneprodukt – maling. Det handler om at acceptere hinandens forskelligheder – og ingen skal føle sig forkert eller råbt ad. Det ligger i Flüggers DNA at være farverige, og med #FromFlüggerWithLove ønsker vi at bruge den farverigdom til at sætte kulør på ellers skadelige budskaber og ændre dem til noget smukt. Alle har ret til et liv i farver” udtaler CEO i Flügger, Sune Schnack.

Farver som katalysator for dialog

#FromFlüggerWithLove er et af flere initiativer, Flügger præsenterer som en af hovedsponsorerne ved WordPride og Eurogames 2021.

Flügger har blandt andet også lanceret børnetapetet ’Proud to be me’ samt inviteret kendte og ukendte danskere til at dekorere bænke i regnbuens farver, der under Copenhagen21 skal indbyde til dialog. Fælles for alle initiativerne er, at farver kan skabe glæde og samtidig være en katalysator for vigtige samtaler om lighed, diversitet, inklusion og retten til at være, hvem man er.