Flügger ’Great Place to Work®’ certificeret i fire ud af fem lande

Til trods for at det seneste år har været præget af uforudsigelighed, nye arbejdsgange og ekstra travlhed, har medarbejdernes arbejdsgejst, humør og vilje til at være med til at gøre Flügger til en god arbejdsplads ikke fejlet noget. Sidste år blev Flügger Island ’Great Place to Work®’-certificeret, og i år følger Danmark, Polen og Norge trop.

I 2018 tog Flügger hul på en større transformation, og ønskede et stærkt værktøj til løbende at måle temperaturen i virksomheden og blandt medarbejderne. Derfor indgik koncernen et samarbejde med Great Place to Work®, der er en uafhængig forsknings- og konsulentvirksomhed indenfor udvikling og anerkendelse af arbejdspladser og kulturer, kendetegnet ved en høj grad af tillid.

Som led i processen indførte Flügger en årlig medarbejderundersøgelse – Flügger People Survey – der har givet værdifuld indsigt i medarbejdernes trivsel, motivation og engagement.

Flotte resultater i medarbejderundersøgelserne

”De seneste år har vi arbejdet målrettet på at øge vores medarbejderengagement, og vi er derfor enormt glade for at se, at  antallet af medarbejdere, der synes at Flügger er en god arbejdsplads fortsat stiger. Specielt i et år, der har været præget af Corona, som har betydet stor travlhed, behov for forandring, nye måder at arbejde på samt stor omstillingsparathed”, fortæller Sune Schnack, CEO i Flügger. ”I dette års undersøgelse svarede hele 73% på virksomhedsniveau, at Flügger er en rigtig god arbejdsplads, og på team-niveau er det tal helt oppe på 85%.”

Fire certificeringer i hus

De flotte tal har resulteret i, at Flügger har opnået at blive Great Place to Work®-certificeret, i fire ud af fem lande. Flügger i Island blev som det første land i koncernen certificeret sidste år, og er nu blevet certificeret for andet år i træk, og nu følger Danmark, Norge og Polen trop.

Hvad skal der til for at blive certificeret?

For at blive Great Place to Work® certificeret skal virksomheden igennem et certificeringsprogram, baseret på to undersøgelser - en medarbejderundersøgelse og en kulturprofilundersøgelse. På den måde lægges der både vægt på medarbejdernes oplevelse af virksomheden som arbejdsplads, og på virksomhedens ledelses- og organisationspraksis. For at opnå en certificering, skal virksomheden opnå en række fastlagte procentsatser i begge undersøgelser.

”Selv om vi har opnået flotte resultater, kan eller skal vi ikke læne os tilbage. Vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde fokuseret på de områder, hvor der stadig er plads til forbedringer, så vi sikrer, at Flügger forbliver en god arbejdsplads”, siger Sune Schnack.

Om Great Place to Work®

Great Place to Work® er en global analysevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og certificering af arbejdspladser og kulturer, baseret på medarbejderundersøgelser og kulturprofiler.

Læs mere om Great Place to Work® her.