Velkommen til Supply Chain direktør Michael Hassø Larsen

Vi byder velkommen til Michael Hassø Larsen, 44, der tiltræder som Chief Supply Chain Officer i Flügger den 1. december. Michael kommer fra en stilling i Nobia som Executive Vice President, Supply Chain Operations. 

Michael har en baggrund som Produktionsingeniør fra Odense Teknikum og tager erfaring med sig fra møbelproducent Bodilsen A/S, Arriva, Gumlink og Nobia, hvor han flere gange har været med til at navigere virksomheder fra et udgangspunkt til et andet - og hver gang har han haft for øje at optimere eksisterende processer og arbejdsgange undervejs. ”Det driver mig at optimere og forbedre, og det er vigtigt for mig at arbejde med noget, jeg kan identificere mig med, et godt og respekteret produkt. Af samme grund ser jeg frem til at arbejde for Flügger,” siger Michael Hassø Larsen. 

Med hænderne i plovfuren

Siden sommerperioden har Peter Røpke stået for ledelsen af Supply Chain – hvilket har givet ham en unik indsigt i funktionen: ”Jeg er ekstremt glad for de seneste måneders samarbejde med Supply Chain,” siger Peter. ”Jeg har fået værdifuld indsigt, og det har været nogle utrolig lærerige måneder, hvor jeg er kommet tættere på en meget vigtig del af vores forretning. Michael har løbende været ind over diverse beslutninger og møder i denne periode, så vi har sikret en glidende overgang og at han får et godt afsæt fra den 1. december”. 

Michael ser frem til at styrke processerne og strukturen i og på tværs af Supply Chain, samt at få skabt en vision for funktionen - men du skal ikke regne med at finde ham fast bag et skrivebord på hovedkontoret i Rødovre, da han forventer at bruge en del tid især i Kolding og Bollebygd: ”Jeg skal ud og se, hvad der sker, så jeg ikke er en fjern person,” fortæller han. ”Jeg kan godt li’ at involvere mig i praktisk orienterede opgaver. Hvis man ikke sørger for at få hænderne ned i plovfuren jævnligt, tror jeg, man risikerer at miste noget jordforbindelse.”

Lillebælt og løbeture

Michael har siden 2001 boet i Vejle sammen med sin hustru, der også er Produktionsingeniør, og deres to børn på hhv. 8 og 15 år. I sin fritid går han på jagt, løber en tur, eller laver noget med sine hænder. ”Når jeg bruger mine hænder, kobler jeg mentalt fuldstændigt fra. Om det så er at lave projekter i haven, eller at restaurere noget, er sådan set underordet,” fortæller han. I sommerhalvåret er han desuden at finde på Lillebælt, når der sættes til søs i familiens speedbåd. ”Når vi er på vandet, er der ikke nogen iPad, og så er det så skønt at komme væk fra det vante.”

Michael Hassø Larsen