Thomas Bendixen – Ny Chief Commercial Officer i Flügger A/S pr. 1. august 2017

Flügger A/S har ansat Thomas Bendixen, 44, der tiltræder som Chief Commercial Officer i Flügger den 1. august 2017. Thomas kommer fra en stilling som Regional Managing Director Europe hos fischer Fixing Systems.

Thomas Bendixen har solid erfaring fra bl.a. fischer Fixing Systems, hvor han har været ansat siden 2012. I fischer Fixing Systems har Thomas fra 2013 varetaget stillingen som Regional Managing Director Europe and Middle East And head of International Key accounts, og fra 2012-2013 har han fungeret som Managing Director fischer Denmark og Nordic regional director. Her har han bl.a. været involveret i produktudvikling, lanceringer til markeder og nye forretningsområder. Thomas har desuden deltaget i udviklingen og implementeringen af fischer Fixing Systems’ 2020 strategi. Før sin karriere hos fischer Fixing Systems har Thomas bl.a. en fortid som hhv. Country Manager og Sales and Marketing Director i Sto Scandiavia AB samt Loxam A/S. 

Om sin tiltrædelse hos Flügger A/S som Chief Commercial Officer, siger Thomas Bendixen:

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med mine nye kollegaer i Flügger og til at arbejde i en dansk virksomhed med nordiske værdier. Det bliver interessant at få muligheden for at være med til at videreudvikle det stærke Flügger-brand, og jeg vil se frem til at møde kunderne på byggepladserne eller i én af de mange butikker”.

Thomas har boet en årrække i USA, hvor han tog sin uddannelse som Bachelor of Science in Finance & Multinational Business på Florida State University, Tallahassee. Efterfølgende har han taget en HD i Afsætning fra Syddansk Universitet. Thomas er amerikansk gift, og har fire børn. Gennem de seneste år har han og familien boet i Tyskland i forbindelse med sin stilling for fischer Fixing Systems, men den 1. juli vender familien tilbage til deres hus i Lyngby.

Thomas Bendixen tiltræder hos Flügger A/S den 1. august 2017, og overtager dermed den stilling, som selskabets nuværende CEO Jimmi Mortensen besad før sin udnævnelse til CEO.

Thomas Bendixen, ny CCO i Flügger A/S