Når farver iscenesætter subkulturer

Den sidste Trailerpark Festival er nu afholdt efter ti år – Flügger har været en del af festivalen de sidste fire år, hvor produkter og farver har været med til at skabe liv og stemning på festivalens scener og boder.

Når den tre dage lange Trailerpark Festival løber af stablen i Copenhagen Skatepark i hjertet af København, mødes et bredt udvalg af kreative subkulturer inden for musik, kunst og teknologi på kryds og tværs.

Trailerpark inviterer Flügger på festival

Bag Trailerpark Festival står den kreative ildsjæl og iværksætter Carla Cammilla Hjort, som også er direktør for kunstnerkollektivet ArtRebels, der har stået for en lang række udstillinger og events. Netop ArtRebels er med til at udsmykke scener og boder på festivalen, og det er her Flügger kommer ind i billedet. ”Efter at have set udsmykningen af Københavns metrohegn, så tænkte jeg, at Flügger kunne være en mulig samarbejdspartner til Trailerpark Festival”, udtaler Carla, som tog kontakt til Flügger, og siden 2013 har koncernens produkter dekoreret festivalen.

”Det har vist sig at være det helt rigtige valg af samarbejdspartner. Vores scener, boder, tribuner og andet, der males til festivalen, skal kunne tåle rigtig meget – også vind og vejr”, fortæller Carla og fortsætter: ”Et er produkterne, noget andet er den rådgivning, vi har fået af den lokale Flügger farver i Valby, som har givet os alle et trygt udgangspunkt for at kunne gå i gang med malearbejdet, og få det optimale udtryk frem. Det skal jo ikke kun være fede farver, men også se ordentligt ud.”

Starten på et nyt slags samarbejde

For Flügger er samarbejdet med Trailerpark Festival et skridt i en ny retning, hvor kunsten på gadeplan især sættes i spil. Flügger produkter bliver via samarbejdet brugt på en ny og anderledes måde end ved tidligere  klassiske samarbejder: ”Man kan sige, at malerspanden er blevet støvet af med det her samarbejde, og det har været med til at bane vejen for lignende projekter i fremtiden, da vores produkter vises i en anden kontekst end normalt – det er med til at give lidt kant til vores brand.”, udtaler PR Manager Lone Kisbye.

Trailerpark Festival fejrede i år ti års jubilæum, men det bliver ikke til flere jubilæer, da festivalen slutter på toppen – et nyt projekt er under opsejling, lover Carla.